سیستم نمایشی شرکت طراحی سایت سنادیتا

طراحی سایت,طراحی وب سایت,طراحی وب,طراحی وبسایت,خدمات طراحی سایت,طراح سایت سیستم نمایشی شرکت طراحی سایت سنادیتا

شرکت طراحی سایت و وب سایت سنادیتا 02144050905 | تفاوت در طراحی سایت و خدمات بهینه سازی وب سایت | سیستم نمایشی شرکت طراحی سایت سنادیتا

سیستم نمایشی شرکت طراحی سایت سنادیتا

  • طراحی سایت ریسپانسیو- شرکت طراحی سایت سنادیتا
  • بهینه سازی و سئو طراحی سایت
  • سنادیتا ارئه دهنده موفقیت نهایی در طراحی سایت

مشکلات ناشی از تغییرات و بروز رسانی در سایت ها

چهار‌شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲ | 13:522926 بازدید

نواع وب سایت در طراحی سایت و طراحی پرتال:
سایت ها بر اساس کاربرد و نوع برنامه نویسی به چند دسته تقسیم می شوند که عبارت است از :
سایت استاتیک یا ثابت(Static Website):
در طراحی سایت و طراحی پرتال این سایت ها یک بار طراحی شده و اطلاعات مورد نیاز در آنها قرار می گیرد و پس از آن برای تغییر نیاز به طراحی حرفه ای یا نیمه حرفه ای سایت است. زبان برنامه نویسی اینگونه از سایت ها در بیشتر موارد HTML و Java Script هستند که در نوع توسعه یافته تر می توان از CSS نیز بهره برد.
از آنجا که در طراحی سایت و طراحی پرتال از حجم کمتری ازکد در طراحی سایت های استاتیک استفاده می‌شود، سرعت بارگذاری (Loading) بالایی دارا می باشند. علاوه براین کاهش حجم کدها خوانایی بیشتر سایت توسط موتور های جستجوگر را به دنبال دارد.این موارد سبب بهتر شدن وضعیت آنها در طراحی سایت و طراحی پرتال از لحاظ امتیاز دهی موتورهای جستجو (رنکینگ) خواهد شد. در ضمن این گونه سایت ها قیمت طراحی پایین تری را نسبت به سایر سایت ها دارند.
استفاده از افراد حرفه ای علاوه بر افزایش امنیت ،سبب بهره مندی از گرافیک و ظاهری زیبا می‌شود چرا که همه چیز ثبات دارد، از جمله متن ها و اندازه ی تصاویر و همچنین همه ی عناصر مکان مشخص و ثابتی دارند ،که در نتیجه می توان برای محل قرار گرفتن هر یک از اجزا، بهترین تصمیم را گرفت.
اما از طرفی ممکن نبودن ایجاد تغییرات توسط افراد عادی سبب می‌شود تا امکان بروز رسانی سایت توسط صاحبان و مدیران سایت نباشد.
سایت های استاتیک در طراحی سایت و طراحی پرتال برای شرکت ها، سازمان ها و افرادی مناسب است که حداکثر یک یا دو بار در سال نیاز به تغییر در محتوای سایت دارند.
سایت دینامیک یا پویا (Dynamic Website):
در طراحی سایت و طراحی پرتال افراد عادی که دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت را داشته باشند،می توانند محتوای  سایت های دینامیک را بعد از طراحی تغییر دهند. زبان برنامه نویسی وب سایت های پویا میتواند براساس نیاز متفاوت باشد اما عمدتا" از زبان های برنامه نویسی ASP ASP.Net ، PHP، CSS، Silver light و یا Ajax استفاده می‌شود.
در طراحی سایت و طراحی پرتال این گونه از سایت ها در ابتدا اسکلت سایت توسط طراح ایجاد و سپس محتوا توسط مدیران سایتها بارها تغییر می‌کند . از این رو طراح در طراحی سایت و طراحی پرتال نسبت به موقعیت و اندازه ی دقیق متن ها و تصاویر و سایر فایل هایی که بعدا" توسط مدیران سایت ها تغییر می‌کند اطلاعی ندارد بنابر این همه حالات را در نظر می گیرد و این کار سبب می‌شودکه تاحدودی از گرافیک و جلوه ی سایت کاسته شود.
یکی از مزیت های  سایت های دینامیک این است که محدودیتی برای ایجاد، تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و صفحات و... وجود ندارد.
با توجه به اینکه دراین گونه سایت ها از زبان های برنامه نویسی پیشرفته استفاده می‌شود امکانات زیادی در آنها قابل ایجاد است به مانند ایجاد صفحات هوشمند، فرم ها وموتورهای جستجوی پیچیده.
اما استفاده زیاد از کدها سبب کند شدن بارگذاری(Loading) سایت وکم شدن رنکینگ آن در موتور های جستجو می شود.
سایت های دینامیک برای افراد، شرکت ها و سازمان هایی که بیش از دوبار در سال نیاز به تغییر درمحتوای سایت را دارند،مناسب است.
پرتال ها (Portals):
در  طراحی سایت و طراحی پرتال، پرتال ها  سایت های دینامیک جامعی هستند که چند هدف خاص را در یک سایت دنبال می کنند. به عبارت دیگر مجموع چند سایت دینامیک که برای رسیدن به هدف خاصی در کنار هم قرار گرفته اند را می توان یک پرتال نامید. به عنوان مثال پرتال خبری می تواند از چند سایت تشکیل شده باشد که هر یک امکان خاصی چون انتشار تصاویر،عضو گیری، انتشار اخبار، نظر سنجی و ... را در اختیار مدیران آن قرار می دهد.ضمن این که تمام ویژگی‌های یک سایت  استاتیک می تواند در یک پرتال نیز صدق کند.
در  طراحی سایت و طراحی پرتال معمولاً پرتال‌ها توسط سازمانها، شرکت ها وگروه ها خریداری می شوندو به دلیل نیاز به بروز رسانی بخشهای مختلف اداره ی آنها توسط یک فرد بسیار مشکل است .

سایت استاتیک و نیمه دینامیک فلش (Static and Dynamic Flash Website):
در  طراحی سایت و طراحی پرتال سایتهای فلش دو نوع استاتیک و نیمه دینامیک هستند که توسط نرم‌افزارهای خاصی طراحی می شوند. معمولا" از XML یا Action Script برای ایجاد قابلیت های تغییر یا هوشمندی در این سایت ها بهره گرفته می شود.
به طور کلی در  طراحی سایت و طراحی پرتال سایت های فلش  استاتیک غیر قابل تغییرند وبه مانند سایت های ثابت توسط طراح ایجاد می شوند و برای تغییر آن نیاز است به افرادی نیاز است که به صورت حرفه ای یا نیمه حرفه ای از دانش طراحی سایتهای فلش برخوردار باشند.
اما سایتهای فلش نیمه دینامیک مانند  سایت های دینامیک عمل می‌کند و قابل تغییر هستند. اما تغییر دادن در آنها به سادگی  سایت های دینامیک نیست و نیز دامنه ی ایجاد تغییرات محدودتر است.
ازجمله مزایای وب سایت های فلش جذابیت آن ها است،توانایی ایجاد گرافیک زیبا و هم چنین انیمیشن‌های جذاب.
اما از معایب عمده ی در  طراحی سایت و طراحی پرتال آنها میتوان به امکان خوانده نشدن اطلاعات موجود در آنها توسط موتور های جستجوگر و سرعت کم بارگذاری اشاره کرد.
در  طراحی سایت و طراحی پرتال سایت های فلش برای کسانی مناسب است که نیاز به تبلیغات ندارند و عموم کاربران با آنها آشنا هستند.

سایت دارای سیستم مدیریت محتوا ( Content Management System Website):
در  طراحی سایت و طراحی پرتال این سایت ها که در اصطلاح به CMS ) Content Management System ) مشهورند، وب سایت هایی از نوع  سایت های دینامیک یا پرتال ها هستند که توسط طراحان حرفه ای و یا شرکتهای طراحی حرفه ای برای مصارف خاص ایجاد می شوند.
تمام خصوصیات مربوط به  سایت های دینامیک در مورد سایتهای CMS صدق می کند.
از مزایای این سیستم ها نسبت به سایر  سایت های دینامیک می توان به آماده و جامع بودن اشاره کرد، به طوری که اغلب اینگونه از سایتها در کمتر از سه روز کاری قابل نصب و استفاده هستند.
طراحی سایت های CMS در  طراحی سایت و طراحی پرتال به مانند طراحی یک خط تولید است و طراح سعی در رعایت تمام اصول امنیتی، گرافیکی، رنکینگ موتور های جستجو و سایر موارد موثر می کند.

طراحی وب به مهارت ساخت و راه‌اندازی صفحات وب گفته می‌شود.

تیم برنرز لی، مخترع وب، با برپایی یک سایت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازندهٔ وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود.

در آغاز، وب سایت‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبان نشانه‌گذاری که ساختار ساده‌ای به وب گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابرپیوند. در مقایسه با روش‌های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُد نویسی اش، اَبَرمتن یا اچ تی ام ال، پیچیده‌تر و پرانعطاف تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدول‌های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و بجای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد.

فناوری‌های یکپارچه سازی پایگاه داده (Database)، مانند زبان‌های کُدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI، PHP، ASP. NET، ASP، JSP و ColdFusion، و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آنرا پیشرفته تر کرده‌اند.

همچنین با آمدن نگاره‌های جاندار و فناوری‌های پویانمایی به صفحه‌ها، مانند فلَش (Flash)، چهره وب بیشتر از پیش تغییر کرد و توانمندی‌های تازه به سازندگان رسانه و طراح‌های وب داده شد.

طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت، به روند برنامه ریزی و ساخت یک سایت گفته می شود. متن، تصاویر، فایل های صوتی و تصویری و المان های برنامه نویسی، توسط طراحی سایت برای تولید صفحه ای قابل رویت در مرورگر، فرمت دهی می شوند. طراحان سایت ها برای ساخت صفحاتی که بتوانند توسط مرورگرها خوانده شوند، از زبان های نشانه ای که اکثرا برای ایجاد ساختار از HTML و برای نمایش از CSS هستند، استفاده می کنند. در دنیای Web 2.0، زبان های برنامه نویسی دیگر نظیر جاوا اسکریپت، Ruby on Rails، PHP، ASP.net و Perl برای ساخت صفحات سایت ها استفاده می شوند تا تعامل کاربر با سایت بوجود آید.

در کل، پروسه طراحی سایت شامل، مفهوم سازی، طرح ریزی، پیش تولید، تحقیق، تبلیغات، و همچنین مدیریت فایل های صوتی، تصویری و دیگر فابل های چند رسانه ای مورد استفاده در صفحات سایت می باشد. این کار می تواند توسط طراح، یا گروهی از طراحان با وظیفه ای مشخص، صورت گیرد. سایت می تواند شامل صفحه اصلی، که همچنین به آن خانه نیز گفته می شود و نیز بخش های متفاوت دیگری باشد که هرکدام برای هدف خاصی گرد هم آمده اند. صفحه اصلی سایت در مورد هدف اصلی سایت و همچنین بروز رسانی های روزانه آن صحبت می کند که می تواند شامل لینکی باشد که کاربران را به بخش های سایت مربوطه هدایت می کند.

بهترین شیوه در طراحی سایت

بطور ایده آل، طراحان سایت ها می بایست تلاش کنند تا کدهایی بنویسند که از نظر HTML و CSS بدون خطا باشد. با انجام اینکار، ویرایش صفحات و بروز زسانی آنها با خطای کمتری انجام خواهد شد. بعنوان مثال، داشتن فایل های جداگانه ای برای CSS، این اجازه را می دهد تا تغییرات روی صفحات، نه تنها به یک صفحه ای خاص در سایت، بلکه به کل سایت اعمال شوند. چنانچه قوانین CSS درون یک صفحه HTML قرار داده شوند، در این صورت تغییرات می بایست برای هر صفحه بطور جداگانه اعمال شود. دلیل این موضوع آن است که HTML می بایست تنها برای محتویات و مطالب سایت استفاده شود و CSS نیز برای چگونگی نمایش محتویات از نظر ظاهر، سبک و زیبایی. این موضوع برای اسکریپت های روی سایت ها نیز صحیح می باشد.

مشکلات ناشی از تغییرات و بروز رسانی در سایت ها

معمولا پس از طراحی و ارائه سایت به مشتری، سایت نیازمند تغییرات کوچکی می شود ولی تغییرات بزرگ و طراحی مجدد قالب، معمولا پس از طی مدت زمان خاصی انجام می شود.

تغییرات در سایت تقریبا همیشه منجر به واکنش های شدید از سوی کاربران خواهد شد. دلیل این موضوع آن است که اساسا تغییر، سبب سردرگمی کاربران خواهد شد. بعنوان مثال، لینکی که کاربران قبلا آن را همیشه در گوشه بالا سمت چپ پیدا می کردند، هم اکنون جای آن خالی است و به گوشه پایین سمت چپ رفته است. اکثر کاربران، وقتی را برای یافتن این لینک روی سایت شما صرف کرده اند تا جای جدید آن را بیابند. در این حالت کاربران، احساس خستگی، افسردگی، بی هدفی و پایین آمدن قابلیت کار با سایت را احساس می کنند و قدری زمان نیاز دارند تا به سازمان جدید سایت عادت نمایند. در سایت هایی که کاربران وقت زیادی را روزانه روی آن صرف می کنند، نظیر فیسبوک یا ویکیپدیا، کاربران معمولا حتی به تغییرات خیلی کوچک نیز به دیده مزاحمت نگاه می کنند. این موضوع می تواند با کاهش بازدیدها، کاهش ورق زنی سایت، و یا ترک زود هنگام سایت از سوی کاربران پاسخ داده شود.

در هر صورت، پس ازچند هفته، اکثر کاربران به تغییرات عادت می کنند و دیگر با آن مخالفت نخواهند کرد. بعنوان مثال، ویژگی امضا در فیسبوک و خوراک خبری، هر کدام میلیون ها شکایت را تنها لحظاتی پس از ارائه شدن آنها در پی داشت ولی کاربران امروزه، می گویند که این ویژگی، یکی از مهمترین و مطلوب ترین امکاناتی می باشد که فیسبوک به آنها داده است.

سایت های بزرگ، ممکن است این سردرگمی پس از تغییرات را با کاهش تعداد بروز رسانی ها، آزمایش قالب های جدید سایت و ارائه آن به تعداد معدودی از کاربران، توضیح بروز رسانی هایی که در حال شرف وقوع هستند و دادن آزادی به کاربران برای انتخاب پوسته های قبلی سایت، کاهش دهند. در هر صورت، درمان اساسی برای این اینگونه شکایت ها از سوی کاربران، تنها صبر کردن و زمان می باشد.

برای داشتن یک وب سایت از کجا باید شروع کنم؟

چنانچه شما تصمیم گرفته باشید تا سایتی شخصی یا شرکتی برای خود داشته باشید، پیش از هر چیز و هر اقدامی، لحظه ای درنگ کرده و درباره محاسن و معایب این ایده با خود کمی فکر کنید. از خودتان سئوالات زیر را بپرسید و سعی کنید جوابی قانع کننده به آنها بدهید:

چرا نیاز به وب سایت دارم؟

محاسن داشتن یک وب سایت برای من چیست؟

معایب داشتن یک وب سایت برای من چیست؟

چه میزان می خواهم برای اینکار هزینه نمایم؟

آیا هدف من از داشتن وب سایت، هدفی بلند مدت است یک تنها هدفی کوتاه مدت؟

سایت من از کدام نوع است؟ شخصی، فروشگاهی، شرکتی، سازمانی، و یا اجتماعی؟

آیا من وقت کافی برای مدیریت کردن یک سایت را دارم؟

آیا در سایت من، بازدید کنندگان می توانند نظر دهند و یا سیستم ثبت نامی وجود دارد؟

چه طرحی را برای وب سایتم در نظر گرفته ام؟

آیا دوست دارید وب سایت تان همانند دیگر وب سایت ها باشد یا چیزی متفاوت از دیگر وب سایت ها؟

آیا محتوا و متون وب سایت من، آماده هستند؟

آیا می دانم چه بخش هایی برای این وب سایت مورد نیاز است؟

حدس می زنید پس از 1 ماه، 6 ماه، و 1 سال، چند بازدید کننده در روز خواهید داشت؟

اینها بخشی از سئوالاتی هستند که شما پیش از هر کاری باید به آنها پاسخ دهید. چنانچه نتوانید پاسخ مناسبی را برای سوالات تان بدست آورید توصیه ما به شما آن است که سراغ طراحان وب سایت نروید. زیرا اینکار تنها منجر به اتلاف زمانی و اقتصادی برای شما خواهد شد.

اطمینان حاصل کنید که پیش از آنکه با طراح وب سایتی تماس بگیرید، متون وب سایت تان آماده هستند و شما به اندازه کافی، بر روی بخشهای مختلف سایت تان فکر کرده اید. سر در گمی در این موارد، چیزی بیشتر از اتلاف هزینه و وقت برای شما به ارمغان نخواهد آورد.

من جواب تمامی سوالات را دارم، حالا چه کنم؟

چنانچه شما، جواب تمامی سوالات فوق را در پیش خود دارید، در اینصورت می توانید با طراحان وب سایت تماس بر قرار کنید و اطمینان ما به شما این است که در این حالت، بیشترین سود زمانی و اقتصادی، نصیب شما خواهد شد. جمله آخر در این خصوص اینکه، بار کج به منزل نمی رسد. برای داشتن وب سایتی که برای شما بطور موثر کار کند، بایستی در ابتدا آن را برای خود تعریف نمایید تا بتوانید آن را از طراح وب سایت تان بخواهید.

 

هاست چیست؟

به زبان ساده، هاست مقداری فضای معین از هارد یک کامپیوتر قدرتمند است. این کامپیوتر از لحاظ سخت‌افزاری، بسیار قوی بوده و با سرعت بسیار بالایی و ۲۴ ساعته به اینترنت وصل است. این کامپیوتر می‌تواند به طور همزمان چندین سایت یا وبلاگ مختلف را در نقاط مختلف جهان میزبانی کند.

اصطلاح «پِلن» یا «سرویس» که در سایت‌های ارایه‌دهنده هاست دیده می‌شود، به چه معناست؟

سایت‌های ارایه‌دهنده هاست، هاست‌های خود را بسته به نیازهای مشتریان و از لحاظ مشخصات نرم‌افزاری در گروه‌های مختلفی ارایه می‌دهند. به هر کدام از این گروه‌ها که معمولاً از ضعیف به قوی دسته‌بندی می‌شوند، پلن یا سرویس می‌گویند. خوشبختانه در تمام شرکت‌های ارایه‌دهنده هاست می‌توانید پلن‌های مختلف را را یکدیگر مقایسه کنید. بدیهی است که هر چقدر هاست قوی‌تر و باکیفیت‌تری بخواهید، باید پول بیشتری هم هزینه کنید.

فضای هاست چیست؟

به میزان حافظه‌ای که هاست برای ذخیره کردن فایل‌های صوتی، تصویری، ویدیویی، متنی و… در اختیار شما قرار می‌دهد، فضای هاست می‌گویند. این مقدار فضا بر حسب مگابایت و گیگابایت بیان می‌شود.

پهنای باند هاست چیست؟

به مقدار حجم اطلاعات مبادله‌شده (ارسالی و دریافتی) یک سایت در طول یک ماه میلادی، پهنای باند گفته می‌شود. فرض کنید سایت شما فقط دارای یک صفحه است و متن‌ها، کدها و شکل‌های موجود در این صفحه، ۱۰۰ کیلوبایت باشد. اگر پهنای باند هاست شما مثلاً ۲۰ مگابایت باشد، به این معنی است که از ابتدای یک ماه میلادی تا پایان آن، فقط

۲۰ MB≈۲۰۰۰۰ KB ÷ ۱۰۰ KB=۲۰۰

نفر می‌توانند سایت شما را باز کنند؛ یعنی با هر بار باز شدن سایت، ۱۰۰ کیلوبایت از پهنای باند آن کم می‌شود. بعد از این ۲۰۰ بار، سایت شما باز نمی‌شود و عملاً از دسترس خارج می‌شود.

اگر پهنای باند هاست تمام شود، چه باید کرد؟

سه راه وجود دارد: ۱. تا پایان ماه میلادی صبر کنید تا میزان پهنای باند، دوباره شارژ شود؛ ۲. با پرداخت مقداری پول، چند مگابایت یا گیگابایت پنهای باند اضافه بخرید؛ ۳. پلن خود را به پلنی قوی‌تر که پهنای باند بیشتری دارد، ارتقا دهید.

آیا تحویل هاست، آنی است؟

بله. به محض اینکه هزینه هاست را پرداخت کنید، آدرس و اطلاعات صفحه ورود به بخش مدیریت هاست برای شما ای‌میل می‌شود.

چرا قیمت‌های سایت‌های فروش هاست با یکدیگر تفاوت زیادی دارد؟

سایت‌های فروش هاست با بهانه‌های مختلفی مثل کیفیت بهتر هاست و یا پشتیبانی بهتر توسط تیم پشتیبانی شرکت و یا خدمات جانبی بیشتر، قیمت‌های خود را افزایش می‌دهند. گاهی دیده می‌شود قیمت یک شرکت برای یک پلن خاص، ۱۵ برابر قیمت یک شرکت دیگر برای همان پلن است.

مدت زمان مالکیت یک هاست به چه صورت است؟

بعضی از هاست‌ها را می‌توان به صورت ۳ ماهه، ۶ ماهه، ۱ ساله و بیشتر خریداری کرد.

آیا هاست مجانی هم وجود دارد؟

بله؛ اما به هیچ‌وجه از هاست‌های مجانی استفاده نکنید؛ به چند دلیل: ۱. در بسیاری از موارد مثل میزان فضا و یا پهنای باند محدودیت دارند؛ ۲. بر روی صفحات وبلاگ شما، تبلیغات نمایش می‌دهند؛ ۳. بعد از مدتی از شما می‌خواهند که به پلن‌های پولی‌شان مهاجرت کنید.

اگر بعد از خرید یک هاست از کیفیت آن راضی نبودم، می‌توانم وبلاگم را به یک هاست دیگر منتقل کنم؟

بله. خوشبختانه تقریباً تمام شرکت‌های فروش هاست حاضرند در صورت تمایل شما به مهاجرت به هاست‌های آن‌ها، کل اطلاعات وبلاگ شما را به صورت رایگان به هاست‌های خودشان منتقل کنند.

تفاوت هاست‌های لینوکسی با ویندوزی چیست؟

هاستی که بر روی یک کامیپوتر (همان کامپیوتر قدرتمندی که در بالا به آن اشاره شد) با سیستم عامل لینوکس قرار دارد، هاست لینوکسی و هاستی که بر روی یک کامیپوتر با سیستم عامل ویندوز قرار دارد، هاست ویندوزی نام دارد.

هاست لینوکسی بهتر است یا هاست ویندوزی؟

برای کارهایی مثل وبلاگ‌نویسی، تفاوتی نمی‌کند که از چه نوع هاستی استفاده کنید؛ ولی به طور کلی می‌توان گفت که به دلیل امنیت بیشتر سیستم عامل لینوکس، هاست‌های لینوکسی امنیت بیشتری دارند.


دیدگاه خود را بیان کنید
تعدادی از بهترین ها

RSS

آرشیو

بازدید روز

۲۱۹

بازدید دیروز

۱۹۳

بازدید ماه

۱۶۰۳

بازدید کل

۱۸۶۷۷۱۰

افراد آنلاین

۳

نام سايت:
الکسای جهانی :
میزان تغیرات :
الکسای ایران :

1  
2 A B C
3 D E F
4 G H I
5 J K L
5 J K L
6 M N O
7 P Q R S
8 T U V
9 W X Y Z
*
0 +
0 +
0 +
0 +
#

آدرس دفتر مركزی :

تهران - فلکه دوم صادقیه - ابتدای خیابان آیت ا... کاشانی - جنب درمانگاه ابن سینا - مجتمع سبحان - طبقه 6 - واحد 33

ساعت کار شرکت از ساعت 9 الی 17

واحد فروش - خانم راد :     02144050905

واحد آموزش - خانم لطفی  :     02144048747

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت سنارایانه یکتا محفوظ می باشد.