سیستم نمایشی شرکت طراحی سایت سنادیتا

طراحی سایت,طراحی وب سایت,طراحی وب,طراحی وبسایت,خدمات طراحی سایت,طراح سایت سیستم نمایشی شرکت طراحی سایت سنادیتا

شرکت طراحی سایت و وب سایت سنادیتا 02144050905 | تفاوت در طراحی سایت و خدمات بهینه سازی وب سایت | سیستم نمایشی شرکت طراحی سایت سنادیتا

سیستم نمایشی شرکت طراحی سایت سنادیتا

  • طراحی سایت ریسپانسیو- شرکت طراحی سایت سنادیتا
  • بهینه سازی و سئو طراحی سایت
  • سنادیتا ارئه دهنده موفقیت نهایی در طراحی سایت

عقب ماندگي 50 درصدي ضريب نفوذ اینترنت ایران

چهار‌شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲ | 00:00730 بازدید

طبق آخرين آمار اتحاديه جهاني ارتباطات (ITU)، در حال حاضر ضريب نفوذ اينترنت در ايران 50 درصد از جهان کمتر است. طبق اعلام ITU ايران از ضريب نفوذ اينترنت در سطح 8/10 درصد برخوردار است و اين در شرايطي است که متوسط ضريب نفوذ اينترنت در جهان 7/16 درصد تخمين زده مي‌شود.

نکته‌ آن‌که طبق اعلام ITU، 70 درصد شهروندان در کشورهاي توسعه‌يافته مانند آمريکاي شمالي به اينترنت دسترسي دارند و جايگاه ايران در جدول مذکور نه در آسيا، بلکه در منطقه‌ خاورميانه قرار گرفته است.
اما آخرين آماري که از وضعيت اينترنت کشور از سوي مسوولان وزارت ارتباطات اعلام شده، گوياي ضريب نفوذ 34 درصدي اينترنت است.

مجلس: ضريب نفوذ اينترنت 15 درصد است

اما رييس کميته مخابرات مجلس شواري اسلامي دراين باره به فناوران گفت: من نمي‌دانم مسوولان ضريب نفوذ 34 درصدي را از کجا درآورده‌اند، ما هرکجا را گشتيم نتوانستيم فرمول بين‌المللي را که چنين آماري را درآورده است، پيدا کنيم، اما برطبق شواهد موجود حداکثر ضريب نفوذ اينترنت در ايران 15 درصد است.
وي افزود: در حال حاضر اکثر کشورهاي دنيا، اتصال دايل آپ را جزو ضريب نفوذ اينترنت محسوب نمي‌کنند.
اين طور به نظر مي‌رسد مجموعه عواملي پنهان در پشت پرده اينترنت ايران قرار دارد که نمي‌خواهند وضعيت آن سامان يابد. به بيان ديگر برخي از افراد و مسوولان با توسعه اينترنت مخالف هستند و شرکت مخابرات، زيرساخت و بخش خصوصي تعيين کننده وضعيت اينترنت ايران نيستند.
با تمام اين تفاسير، كارشناسسان معتقدند،‌ جهت روشن شدن رابطه سرعت اينترنت در افزايش دانش، يك شهر به عنوان پايلوت اينترنت پرسرعت در كشور انتخاب شود. يعني اينترنت پرسرعت بدون محدوديت در اختيار كاربران آن شهر قرار گيرد و بعد از مدتي از رشد علمي و ارتباط آن با اينترنت در اين شهر آمار ارايه شود تا تفاوت‌ها بين اينترنت پرسرعت و كم‌سرعت مشخص شود.
قاعدتا زماني که اين تفاوت‌ها به طور ملموس مشخص شود دولت با ايجاد شرايطي مناسب به توسعه اينترنت کشور کمک خواهد کرد زيرا به نظر مي‌رسد دولتمردان کنوني ايران برداشت درستي از اينترنت و پيامدهاي مثبت آن در توسعه همه جانبه کشور ندارند.



دیدگاه خود را بیان کنید
تعدادی از بهترین ها

RSS

آرشیو

بازدید روز

۱۷۷

بازدید دیروز

۱۹۳

بازدید ماه

۱۵۶۱

بازدید کل

۱۸۶۷۷۱۰

افراد آنلاین

۳

نام سايت:
الکسای جهانی :
میزان تغیرات :
الکسای ایران :

1  
2 A B C
3 D E F
4 G H I
5 J K L
5 J K L
6 M N O
7 P Q R S
8 T U V
9 W X Y Z
*
0 +
0 +
0 +
0 +
#

آدرس دفتر مركزی :

تهران - فلکه دوم صادقیه - ابتدای خیابان آیت ا... کاشانی - جنب درمانگاه ابن سینا - مجتمع سبحان - طبقه 6 - واحد 33

ساعت کار شرکت از ساعت 9 الی 17

واحد فروش - خانم راد :     02144050905

واحد آموزش - خانم لطفی  :     02144048747

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت سنارایانه یکتا محفوظ می باشد.